En lille piges drømme tur del 2.

” Far, far, far vågn op, vi er kommet til USA”, sagde jeg, da vi var landet i lufthavnen. ” Er mor kommet ud til bagagen” spurgte min far ivrigt. ” Det ved jeg ikke”, svarede jeg.” Nå, men vi skal se at komme ud til de andre alligevel”, sagde han så.
Da vi kom ud på gaden, kiggede jeg hele tiden ud af vinduet, for der var så flot på gaden. Solen skinnede hele tiden.
Så kom vi til hotellet, som vi skulle bo på i to overnatninger. Der var meget flot på hotellet. Vores værelse var også flot. Vi skulle alle bo på samme værelse. Vi boede på en masse øer, der hedder the Keys. Hotellet lå i Marathon. “Der er en time, til at vi kører ned og ser dyrene”, sagde min onkel. Da den time var gået, ville vi sætte os ind i bilen og køre, men hvor var bilen. Den var væk. Bilen var væk, og det var onkel også. Hvor var bilen og onkel henne. Var onkel kørt alene, eller var bilen blevet stjålet, og onkel var løbet efter dem, der havde taget bilen. Alle tankerne fyldte mit hoved op. Men jeg troede mest på, at bilen var blevet stjålet. ” Hey, der er spor fra bilen her” sagde min lillebror. “Det ser ud til, at de fører den vej”, sagde jeg. “Skynd jer, det begynder at blæse, så bliver sporene utydelige”, sagde min far lidt efter. Vi løb alle mod sporene. Da vi nåede hen til enden af sporene, så vi bilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.