En lille piges drømme tur. Del 1

En dag sad jeg i sofaen. Så kom min mor ind i stuen og sagde, ” vi har vundet en rejse. Mig og din far har bestemt, at vi skal til USA, vi rejser om to dage”. Jeg tænkte, ej hvor fedt vi skal til USA. “Vi skal til Florida”, sagde min far, da han kom hjem. Jeg sad på mit værelse og tænkte på, hvad vi mon skulle lave derovre. Min mor kom ind på mit værelse. Hun sagde, at vi havde indendørs pool, der hvor vi skulle bo. Og at vi skulle se delfiner og andre havdyr. Vi skulle også i Disneyland.
De to dage fløj af sted, jeg vidste slet ikke, hvor de blev af. Jeg skulle pakke badetøj og lidt almindeligt tøj. “Den her mandag er den bedste, jeg har oplevet”, sagde jeg, da vi ventede på toget. “Der kommer det”, råbte min far, da toget nærmede sig.
” Far hvem ringer du til”, sagde jeg, da vi havde fundet vores pladser. ” Jeg ringer da ikke. Jeg skriver i den lukkede Facebook gruppe”, sagde far. “Der er 3 timer til, vi er i lufthavnen”, sagde min mor stille for ikke at vække min lillebror. Min onkel sov næsten hele vejen til lufthavnen.
Da vi kom til lufthavnen, skulle vi vente i 3-4 timer, på at flyet kom. Endelig kom flyet, vi gik straks ombord på flyet og fandt vores pladser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.