Endelig i gang igen.

Ja ja ja så er jeg i gang igen.

Endelig efter 4 måneder hjemme med mit brækkede ben så er jeg endelig tilbage på arbejde, det kan godt være det kun er ca 4 timer om dagen, men bare det at komme lidt væk hjemme fra, det er dejligt.
Jeg er så glad for den støtte jeg har fået på mit arbejde og for den støtte jeg har fået af familie og venner, det betyder ,meget i den situation jeg har været i. Jeg har mødt mange af mine kollegaer de sidste 2 dage, og de virker da alle sammen til at være glade for at jeg er tilbage. Nu skal benet bare hele helt så jeg kan komme i gang med at arbejde normalt igen.

Efter mit uheld er der mange som har sagt at de har haft meget ondt af mig, det er sødt af dem, men jeg er altså ikke den type som man skal have ondt af. Jeg siger at det er der ingen grund til for jeg har det jo godt med den støtte jeg har fået, og bilen har været på autoværksted.

Om 2 måneder så regner jeg med at være klar igen til at passe mit normale job og det glæder jeg mig til for man føler sig stadig lidt udenfor når man ikke kan passe sit arbejde helt. Og ikke fordi jeg skal jogge nogen over tæerne men jeg er altså ikke lige den type som bare kan sidde hjemme og få penge for det, jeg føler mig altså som et bedre menneske når jeg kan komme hjem fra arbejde og føle jeg har ud-rettet noget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.