Alle mine tanker

Jeg hedder Frederik og dette er min blog.

Jeg har fået denne blog af min storebror som har forstand på sådan nogle ting, han syntes det kunne være godt hvis jeg begyndte at skrive lidt om hvad der sker i mit liv. Både om mine interesser, børn og mit arbejde.

Mine fritids interesser er mest sport og jeg vil skrive lidt om hvad der sker sig i denne verden og hvad der burde ske.

Lidt om mig selv, jeg er 35 år bor udenfor Århus og er gift på 10 år og har 2 børn som jeg elsker, en pige på 7 og en dreng på 5 det er 2 helt fantastiske børn, men hvilke forældre syntes ikke deres børn er de mest fantastiske der findes.

Jeg arbejder ved DSB og der vil komme nogle sjove historier om mit arbejde.

Men hvorfor skulle jeg så skrive denne blog og hvorfor skulle du læse den?

Ja det simple svar er jo at det gør alle jo, der er så mange som enten har en blog hvor de skriver alt om deres tanker og alt om hvad de laver i hverdagen.

Det er lidt det samme som at det altid er de samme som kommenteret alle tekster på nettet, det er ikke altid noget man gider at læse om, men det gør man jo alligevel.

Det kommer sig nok af at vi alle er så nysgerrige at vi gerne vil vide alt om alle. Det er vel også derfor mange er på Facebook det er vel inderst inde for at følge med i hvad der sker for alle sine venner.

Jeg ønsker kommentarer til hvad jeg skriver og kan så rette mine historier ind efter det. Hvis der er noget specielt jeg skal skrive om så kan man altid kommentere på det og så skal jeg se hvad jeg kan skrive om lige det emne som interesserer dig.

Jeg håber på at få tid til at skrive mange indlæg og håber du vil bruge tiden på at følge med i hvad jeg skriver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.