Håber Ståle Solbakken snubler i bolden.

Jeg er jo fra Århus og her er alt som det plejer, AGF er stadig i midten og der bliver vi sikkert, hele denne sæson. Men det glæder mig når jeg ser fodbold og FCK og Brøndby ligger så dårligt, ja undskyld jeg kan bare ikke lide de sjællandske fodbold hold. Jeg er jo fra Århus.

Personligt syntes jeg det er sjovt at både FCK og Brøndby ligger så dårligt når man ser på deres hold, for det er jo egentligt ikke fordi de har nogle dårlige hold, eller har mange elendige spillere, de har vel bare været uheldige med dommer og skader (typisk undskyldning fra Århus)
Man kan sikkert godt give skader lidt af skylden og så skal man måske kikke lidt på trænerne, godt for Brøndbys træner Thomas Frank at der ikke er penge til at fyre ham og at der jo er en plan for flere år.

At FCK endelig fyrer deres træner kommer jo ikke som et sjok, mere at de ikke gjorde det for længe siden. Men jeg håber bare det fortsætter med de dårlige resultater, for er der en træner som jeg aldrig har kunnet lide, ja så er set Ståle Solbakken, jeg har hadet den mand i flere år.

Hvordan kan man sige at en træner er så god, når man kan se hvor meget lort ha har lavet ved de sidste 2 klubber han var i. Jeg håber også det ender med nedrykning for FCK, det var jo det eneste han kunne klare med de sidste 2 hold han var træner for. Hvis han rent faktisk viser noget nu hvor han virkelig er under pres, så skal jeg nok indrømme at jeg tog lidt fejl. Desværre for FCK kan jeg ikke se hvorfor han er sådan en god træner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.