Lang tid på trænerkursus.

Meget tid bruges på interesser.

Jeg er lige kommet hjem fra trænerkursus, ved DBU. Det har jeg så brugt hele weekenden på men jeg bliver meget klogere på fodbold og på hvad jeg gerne vil lære de spillere jeg selv træner.

Det er dejligt at blive undervist af nogle som faktisk selv har prøvet alle de ting de snakker om. Dem som underviser er tidligere og nuværende top trænere, som træner eller har trænet forskellige landshold og superliga hold.

Fordelen ved at blive undervist af nogle som har prøvet det selv er at de kan sætte sig ind i de problemer man selv har for de har jo prøvet det hele selv.
Man bruger meget tid på sådan et kursus og når man ser hvor meget tid man bruger på en alm. uge så bliver der brugt meget tid væk fra familien og for nogle familier er det et stort problem. Heldigvis er min kone og miner børn godt klar over at det virkelig er noget jeg meget gerne vil bruge lidt tid på.

Når man har været på kursus og vender tilbage til sine spillere med noget af det nye man har lært, så er de første kommentarer tit “nå der er en som har været på kursus igen” men jeg er sikker på at de mener det positivt for det giver en anderledes træning end de plejer at få.
Nu har jeg brugt 3 dage på det, senere så er der 5 dage og afslutning med 2 dage, det er alle dage hvor man ikke er hjemme ved familien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.