Sjælland i bunden.

Hø hø i er for ringe.

Ja jeg er fra Århus og syntes det er dejligt sjovt at kikke på stillingen i superligaen. Der er 4 hold med fra Sjælland og de ligger i bunden, jyderne reager i år, lad os håbe det bliver ved. Men som fan af AGF så ved jeg hvor hurtigt noget kan ændre sig, bare se da Randers hentede 14 point og vi endte med at rykke ned, det var ikke så sjovt.
Fodbold er et dejligt spil og jeg nyder det selv meget både som spiller og træner. Jeg træner drenge i fodbold og har også selv spillet i mange år.
Jeg vil ikke påstå at jeg nogensinde har været et talent eller specielt god, men jeg har altid kæmpet og givet alt hvad jeg havde for klubben og holdet. Efter en pause nu på ca. 1 år, hvor jeg kun har været træner, kan jeg godt mærke alle de tidligere skader som man tidligere bare har løbet væk.
Nu starter vi snart træningen op igen med træning 2 gange om ugen, så lige en kamp og så jeg skal også lige på træner kursus ved DBU i Tilst. Det bliver godt at lære noget nyt.
Jeg håber at alle der ser fodbold, spiller fodbold eller bare venter på at manden, sønnen eller andre kommer hjem. Jeg håber i alle nyder dette dejlige spil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.