Det er bare dejligt at slappe lidt af.

Sidder bare og laver ingenting.

 

Livet er skønt når man bare kan sidde og lave ingenting, lige nu sidder jeg bare og ser MASH på den ene skærm og spiller manager spil på den anden skærm. Det er da dejligt at man bare kan sidde og lave ingenting, jeg hygger mig ved min computer, mens min kone er på arbejde og mine børn er i skole.

De er ikke i skole lige nu, de er på ferie ved Mormor og Morfar men når de er i skole og jeg så har fridag så er det dejligt bare at sidde og slappe af. Det kan man altid nyde.

Nogle dage så kan man også godt bare nyde at være i haven og slappe af med lidt ukrudt og en larmende maskine.

Når man har et pressende arbejde så er det jo fantastisk bare at bruge sin fridag på det man helst vil, og de fleste dage så er det altså at sidde og lave ingenting.

Selvfølgelig nogle dage har min kone planlagt en masse opgaver, som bare skal laves og så er der ikke meget afslapning den dag. Men nogle dage når hun har planer for min fridag, så laver jeg ingen af dem og det kan nogle dage give en lidt sur kone.

Men når man arbejder så meget i weekenden så er det nu meget rart at bare at slappe af så meget som muligt.

Man skal huske at slappe af og det er vigtigt for at få ladet batterierne op igen, en dag hvor man bare laver hvad man vil er det bedste råd jeg kan give og det virker altid for mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.