Det er godt nok varmt, hjem i poolen.

Direkte i poolen.

Da jeg i dag kom hjem efter en meget varm dag på job, så røg jeg direkte i poolen med mine unger, vi legede i lang tid lige til det blev for koldt for dem.
det er dejligt med sin egen pool i haven og vi har købt en varmer til at få en ordentlig temperatur så vandet ikke er så koldt.
Vi nyder den meget her i den varme sommer og det er jo perfekt efter en hård dag på arbejde , at man bare kan smide sig i den og blive kølet helt ned.

Når vores pool er bedst så er temperaturen lige under 30 grader, det er altså bare dejligt at ligge der og bare slappe af. Når man så har ligget dr og er blevet godt afslappet ja så kan man stå op og tage sig en lille kold øl på terrassen inden man skal til at lave mad.
Ja her i huset er det mig som er kokken og jeg nyder at lave mad og har altid gjord det.

I dag skal vi have pita for som ungerne siger så er det bare længe siden og så kan de også selv være med til at lave dem, de nyder meget at de selv kan være med til at bestemme hvad vi skal have at spise.

Så når vi har spist så spørger jeg tit hvad vil i så have i morgen og hvis det er det rigtige de siger så laver jeg som regel det til dem, men vi kan jo heller ikke leve af koldskål hver dag, selv om mine børn sikkert ville nyde det. Koldskål, burger eller hotdog det ville de godt kunne nøjes med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.