Øv ferien er slut og arbejdet kalder igen.

Arbejde igen i morgen.

Øv, ja så skal vi til den igen, 2 ugers ferie er desværre slut og i morgen kl 06.15 møder jeg frisk og klar til at tage fat på arbejdet igen.
NEJ jeg er ikke specielt glad for at skulle på arbejde igen men jeg kan jo desværre ikke holde ferie hele tiden. Jeg kunne nu godt bruge 1 eller 2 uger mere, men det er jo sikkert kun lærerne som har det her om sommeren.
Jeg har nydt min ferie hvor vi har fået lavet mange ting i huset, både malet og ryddet op, det har virkelig pyntet på vores hus da det ikke var blevet malet de sidste 7 år, siden vi købte det.
Selvfølgelig napper min kone lige en uge mere sammen med mine 2 børn, hun er IT koordinator og arbejder meget i hverdagen og så kan hun jo holde mere ferie når hun kan afspadsere et par uger.
Så næste uge er børnene hjemme og holder fri med deres mor og mig når jeg kommer hjem. Ugerne efter så skal de med farmor, en uge og så med mormor en uge.

Det bliver jo også lidt ferie for os, selv om vi begge skal arbejde, men ingen børn der skal puttes og ingen som skal gøres klar om morgenen, og når man kommer hjem så kan man tænke på sig selv, der er ingen som skal underholdes.

Det er faktisk meget rart at have lidt fri fra børnene, men efter 2 dage savner jeg dem igen og ønsker bare de kommer hjem så hurtigt de kan.
Nå jeg kan altid glæde mig til den næste ferie, desværre ved jeg ikke lige hvornår der bliver tid til at holde ferie igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.